Inspiratie

Op deze inspiratie pagina vindt u allerlei op maat gemaakte inzethaarden, speksteenkachels en andere houtkachels die bijzonder genoeg zijn om speciale aandacht te krijgen. Mocht de haard van uw keuze er nog niet helemaal bij te vinden zijn, aarzel dan niet om ons een mail te sturen met daarin uw speciale verzoek. Wellicht kunnen we een of andere aanpassing voorstellen zodat we wel aan uw eis kunnen voldoen.

Deze Jupiter 470 XL van onze Deense leverancier Meteor heeft een speciale lijst. Het frame loopt namelijk rond, net zoals de ronding van de originele open haard. Op alle punten een verbetering, voor het oog, voor het milieu en deze houtkachel zorgt ervoor dat de woning heerlijk warm wordt.

 

 

 

 

Deze Major van onze Finse leverancier van speksteenkachels NunnaUuni is onlangs opgebouwd door onze dealer, de firma Krul Alltech in Opmeer. De speksteenkachels van NunnaUUni worden in 2-3 uur warmgestookt. Hierbij wordt er zoveel warmte in de stenen opgeslagen dat de haard en uw kamer tot 24 uur lang warm blijft. Wilt u meer weten over deze manier van verwarmen kijk dan verder op onze pagina speksteenkachels.